МИЦЕ настани

МИЦЕ настани

Менаџирање на дестинации

Менаџирање на дестинации

Инсентив и Тим Билдинг

Инсентив и Тим Билдинг

Поттикнувачки Патувања

Инсентив и Тим Билдинг

Тим билдинг

Инсентив и Тим Билдинг

Тренинг Обуки

Инсентив и Тим Билдинг


GoMacedonia е првата специјализирана DMC компанија во Македонија која нуди професионални услуги за управување со дестинации на нашиот пазар во развој.
Дизајнираме и имплементираме врвни програми создавајќи секој пат уникатна програма која ги исполнува вашите потреби и очекувања, доближувајќи го најдоброто од Македонија. Наша задача е да ви овозможиме вистински увид во нашата земја, и да ви создадеме едно прекрасно македонското искуство кое никогаш нема да го заборавите.
Нашата посветеност кон совршеност, внимание на детали и персонализирана услуга ни обезбедија репутација на сигурен добабувач за услуги за настани, конференции и семинари во Македонија кај најголемите и најспешни 100 компании во Македонија и не направија доверлив партнер на најдобрите балкански DMC компании.
Нашиот тим ја претвора секој посета и патување во извонредно животно искуство и ќе го направи вашиот престој во Македонија благодарни и незаборавно искуство.
Затоа, искористете ја можноста и GoMacedonia!